Verslavingsklinieken 

In verslavingsklinieken wordt relatieverslaving vaak herkend als nevenverslaving van een andere verslaving. De primaire verslaving wordt behandeld en er wordt geen of weinig aandacht besteed aan de relatieverslaving. In het familieprogramma wordt vaak wel uitgebreid stilgestaan bij relatieverslaving/ codependentie.

Het kortdurende zelfontwikkelingsprogramma van Centrum voor Relatieverslaving geeft verslaafde, familie en vrienden zicht op de overtuigingen die hebben geleid tot de situatie waarin men met elkaar verzeild is geraakt. De prijs, die het volgen van dit programma oplevert, is een nieuw leven!

Jeugdklinieken hebben vaak te maken met jongeren met relatieverslaving die zich uit in gedragsproblemen als loverboyproblematiek, opvoedingsproblemen en persoonlijkheidsstoornissen. Centrum voor Relatieverslaving kan een cruciale rol spelen in de integratie van het behandeltraject en de re-integratie naar school, naar werk, in het gezin of met vrienden.

Voor meer informatie vul het contactformulier in of bel ons op 06 43 897 132.

Waar je relaties weer een gezonde basis krijgen!

Twitter

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"relatieverslavi", avatar_size: 48, count: 20,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"mtweet1" });});

Kennismakingsgesprek

Gezonde relaties zijn onbetaalbaar. Daar leven we voor. En het kan! Het is voor iedereen weggelegd een gezonde en gelukkige relatie te hebben. Ik kan je daarbij helpen!

Neem contact met me op voor informatie of een gratis kennismakingsgesprek.


Gratis kennismakingsgesprek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Naam

Emailadres

Telefoon

loading