Reclassering

Mensen met afhankelijkheidsklachten in hun relatie(s) komen niet zelden, al dan niet door toedoen van hun partner, met justitie in aanraking doordat zij hun toevlucht nemen tot criminaliteit en geweld. 
Om hun terugkeer in de maatschappij mogelijk te maken, is het aan te bevelen hen in hun reclasseringstraject het zelfontwikkelingstraject van Centrum voor Relatieverslaving aan te bieden. 
Ook hier geldt dat inzicht in de relatieverslavingsdynamiek een enorme winst van vrije aandacht geeft en dat de mogelijkheden het eigen leven weer ter hand te nemen sterk toenemen. 

Voor meer informatie vul het contactformulier in of bel ons op 06 43 897 132.

Waar je relaties weer een gezonde basis krijgen!

Twitter

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"relatieverslavi", avatar_size: 48, count: 20,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"mtweet1" });});

Kennismakingsgesprek

Gezonde relaties zijn onbetaalbaar. Daar leven we voor. En het kan! Het is voor iedereen weggelegd een gezonde en gelukkige relatie te hebben. Ik kan je daarbij helpen!

Neem contact met me op voor informatie of een gratis kennismakingsgesprek.


Gratis kennismakingsgesprek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Naam

Emailadres

Telefoon

loading