Gemeenten

In het kader van de Wet Werk en Bijstand (WWB) komen Gemeenten in contact met bijstandsgerechtigden die niet in staat zijn in hun eigen onderhoud te voorzien doordat zij in de privésfeer te maken hebben met verslaving, geweld, schulden, opvoedingsproblemen. Zij hebben onverminderd een enorme afstand tot de arbeidsmarkt.

Centrum voor Relatieverslaving biedt gemeenten de mogelijkheid om hun bijstandsgerechtigden in een kortdurend traject de afstand tot de arbeidsmarkt te laten overbruggen. Met het zelfontwikkelingsprogramma van Centrum voor Relatieverslaving krijgt uw cliënt inzicht in de dynamiek van zijn/ haar levenssituatie. Het resultaat  is hernieuwde aandacht voor het vinden van werk of een opleiding en nieuwe beslissingen aangaande de huidige levenssituatie. 

Voor meer informatie vul het contactformulier in of bel ons op 06 43 897 132.

Waar je relaties weer een gezonde basis krijgen!

Twitter

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"relatieverslavi", avatar_size: 48, count: 20,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"mtweet1" });});

Kennismakingsgesprek

Gezonde relaties zijn onbetaalbaar. Daar leven we voor. En het kan! Het is voor iedereen weggelegd een gezonde en gelukkige relatie te hebben. Ik kan je daarbij helpen!

Neem contact met me op voor informatie of een gratis kennismakingsgesprek.


Gratis kennismakingsgesprek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Naam

Emailadres

Telefoon

loading