Verwijzers 

Huisartsen, gemeenten, reclassering, uitkeringsinstanties, hulpverleningsorganisaties, schuldhulpverlening, voedsel- en kledingbanken, verslavingsklinieken, mantelzorgers, politie, kinderartsen, eerstehulpposten, telefonische hulpdiensten, Bureaus Jeugdzorg, Centra voor Jeugd en Gezin, AMK's komen regelmatig in aanraking met mensen die in afhankelijkheidsrelaties zitten. Als deze relaties escaleren zijn er vaak veel professionals die tekenen hebben gezien, signalen hebben opgevangen of betrokken zijn geweest bij de vaak heftige problematiek.

Hoe herkent u relatieverslaving?

Relatieverslaving is er in vele gradaties en kent vele uitingsvormen. In alle gevallen geldt één ding. Relatieverslaving is, net als iedere verslaving, chronisch, progressief en fataal. Relatieverslaving kan heftiger vormen aannemen dan welke andere verslaving ook. Het afkicken ervan is erger dan die van een heroïneverslaving.

U kunt er zeker van zijn dat er sprake is van relatieverslaving bij

  • Meisjes en vrouwen die in de greep zijn van mannen (loverboys) die hen belonen met cadeaus als ze doen wat zij willen (bijvoorbeeld prostitutie)
  • Mannen en vrouwen die in hun relatie fysiek, emotioneel en seksueel worden mishandeld (bedreigingen, schelden, slaan, verkrachten)
  • Mannen en vrouwen die een relatie hebben met een  partner met een persoonlijkheidsstoornis (autisme, narcisme)
  • Mannen en vrouwen die een relatie hebben met een middelenverslaafde

Voor meer informatie vul het contactformulier in of bel ons op 06 43 897 132.

Waar je relaties weer een gezonde basis krijgen!

Twitter

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"relatieverslavi", avatar_size: 48, count: 20,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"mtweet1" });});

Kennismakingsgesprek

Gezonde relaties zijn onbetaalbaar. Daar leven we voor. En het kan! Het is voor iedereen weggelegd een gezonde en gelukkige relatie te hebben. Ik kan je daarbij helpen!

Neem contact met me op voor informatie of een gratis kennismakingsgesprek.


Gratis kennismakingsgesprek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Naam

Emailadres

Telefoon

loading