Centrum voor Relatieverslaving heeft alles in huis je wegwijs te maken in de complexe wereld van relatieverslaving 

Centrum voor Relatieverslaving biedt naast het zelfontwikkelingsprogramma de volgende activiteiten aan

Informatiebijeenkomst Relatieverslaving

Iedere eerste maandag van de maand organiseert Centrum voor Relatieverslaving van 19.30 - 21.30 uur een informatiebijeenkomst over relatieverslaving. In deze bijeenkomsten leggen we je uit wat relatieverslaving is, zijn vele uitingsvormen, hoe het ontstaat, waaraan je het herkent, wat de gevaren en wat de gevolgen als je hiermee niet aan de slag gaat.  

Voor het bijwonen van een informatieavond kun je je opgeven via het contactformulier. Er zijn aan de informatieavond geen kosten verbonden. 

Lezing over relatieverslaving

Joyce Reinders geeft in het land regelmatig lezingen over relatieverslaving. Ben jij voor jouw netwerk, bedrijf, organisatie geïnteresseerd in een lezing over relatieverslaving? Laat het ons weten via het contactformulier of bel ons op 06 43 897 132. Uiteraard vullen we het programma van de lezing volledig in overleg met jou in.

Workshop relatieverslaving

In een tweedaagse workshop gaan we aan de slag met de dynamiek van relatieverslaving. De centrale vraag is: "Waarom laat je dit gebeuren?" "Waarom laat je zo gemakkelijk over je grenzen gaan?" Wat denk je, wat voel je, wat is je gedrag? We gaan met oefeningen aan de slag waarbij je je aandacht leer sturen en naar buiten richten. 

De workshops vinden altijd plaats op een vrijdag en zaterdag. Voor informatie over of het aanmelden voor de workshop kun je je opgeven via het contactformulier. 

Geef je op via het contactformulier of bel ons op 06 43 897 132

Cursus geweldloze communicatie

Eén van de kenmerken van relatieverslaving is de vaak reactieve, impulsieve manier van reageren. In deze basiscursus van 2 dagen leer je simpele technieken om op eenvoudige manier krachtig te communiceren.  Deze taal van mededogen overstijgt de machtsstrijd en beweegt mensen naar samenwerking en vertrouwen. De communicatie verloopt ontwapenend, doeltreffend en verbindend.  

Voor informatie over of het aanmelden voor deze cursus kun je je opgeven via het contactformulier of bel ons op 06 43 897 132.

Basistraining vergeven 

Afhankelijk van de ernst van de verslaving en onafhankelijk of partners  met elkaar doorgaan, is het belangrijk om op adem te komen en de ongemakken, beledigingen, pijn, frustratie en emoties van ontrouw en verlies te boven te komen. Het vergt tijd om te herstellen van een relatieverslaving.

In deze cursus staat de keus om te vergeven  centraal. Wil je doorgaan je de rest van je leven slachtoffer te voelen van wat de ander jou heeft aangedaan of kies je voor een nieuw leven? In deze cursus leer je niet alleen dat je de keuze hebt om te vergeven maar ook hóe je dat doet. Vergeven is een technologie die als je die goed doet, leidt tot innerlijke vrede met hoe het was en niet met hoe het had moeten/kunnen zijn.

Voor informatie over of het aanmelden voor deze basistraining kun je je opgeven via het contactformulier of bel ons op 06 43 897 132.

Basistraining Persoonlijke Integriteit

Deze cursus geeft een krachtige versterking van je bewustzijn. Gun jezelf de kans om écht eerlijk te worden met jezelf. Je krijgt meer inzicht in aanvallen en meningsverschillen en je zult merken dat je je een stuk beter gaat voelen over jezelf. De beloning is veel vrije energie waarmee je nieuwe keuzes kunt maken voor jouw toekomst.

Voor informatie over of het aanmelden voor deze basistraining kun je je opgeven via het contactformulier of bel ons op 06 43 897 132.

Locatie

Al onze activiteiten vinden plaats bij Meet & Discover, een Seat2Meet locatie in hartje Amersfoort, 7 minuten lopen van het NS Station Amersfoort CS. 

Het adres van Meet & Discover! is Stadsring 2, 3811HR Amersfoort. 

Meld je nu aan

Vul ons contactformulier in en we bellen je terug voor meer informatie over één van de bovenstaande activiteiten. We schrijven je graag in voor een informatiebijeenkomst, lezing, workshop, cursus of training.

Ga naar contact

Waar je relaties weer een gezonde basis krijgen!

Twitter

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"relatieverslavi", avatar_size: 48, count: 20,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"mtweet1" });});

Kennismakingsgesprek

Gezonde relaties zijn onbetaalbaar. Daar leven we voor. En het kan! Het is voor iedereen weggelegd een gezonde en gelukkige relatie te hebben. Ik kan je daarbij helpen!

Neem contact met me op voor informatie of een gratis kennismakingsgesprek.


Gratis kennismakingsgesprek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Naam

Emailadres

Telefoon

loading