Werkgevers

Werkgevers hebben zeer regelmatig te maken met werknemers die opvallen door kortdurend verzuim en  zich herhalende gedragsproblemen in de relationele sfeer zowel privé als op het werk. Als werkgever, kunt, sterker nog móet, u daar iets van vinden. Er is dan bij uw werknemer vrijwel zeker sprake van afhankelijkheidsproblematiek die leidt tot disfunctioneren of uitvallen. Dit kan leiden tot aanzienlijke kosten voor u als werkgever.

Privéaangelegenheden van uw medewerkers zijn niet uw zaak, privéproblemen wél.

In een Ver Voor Verzuim gesprek is het belangrijk dat u het probleem op tafel krijgt. Om te voorkomen dat u te maken krijgt met langdurig verzuim maar ook omdat uw medewerker geholpen is met deze aanpak. De Wet Verbetering Poortwachter geeft u daar alle ruimte voor. 

Met het zelfontwikkelingsprogramma van Centrum voor Relatieverslaving is het mogelijk de onderliggende dynamiek aan te pakken en daarmee de privé-werkbalans in korte tijd te herstellen. Ons zelfontwikkelingsprogramma kan ook ingezet worden voor re-integratie trajecten. 

Teamaangelegenheden zijn áltijd uw zaak

Ook in teamverband kunnen collega’s met elkaar in een afhankelijkheidsdynamiek terechtkomen. In teams waarin de werksfeer verziekt is, spelen zich “in de ijsberg” vaak grote werkdrama’s af. Centrum voor Relatieverslaving heeft zich gespecialiseerd in teamcoaching. Aan de hand van teamopstellingen, waarbij alle medewerkers worden betrokken,  leggen we de problematiek bloot. Teamrollen worden duidelijk en door mensen voor de keuze veranderen of vertrekken, te stellen treedt vaak een aardverschuiving op waarbij de teamdynamiek op wonderbaarlijke wijze hersteld. Durft u het aan ons hiervoor in te schakelen?

Bel ons of vul het contactformulier in, voor meer informatie en een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie vul het contactformulier in of bel ons op 06 43 897 132.

Waar je relaties weer een gezonde basis krijgen!

Twitter

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"relatieverslavi", avatar_size: 48, count: 20,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"mtweet1" });});

Kennismakingsgesprek

Gezonde relaties zijn onbetaalbaar. Daar leven we voor. En het kan! Het is voor iedereen weggelegd een gezonde en gelukkige relatie te hebben. Ik kan je daarbij helpen!

Neem contact met me op voor informatie of een gratis kennismakingsgesprek.


Gratis kennismakingsgesprek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Naam

Emailadres

Telefoon

loading