Missie

Centrum voor Relatieverslaving helpt je de patronen die jou in ongelukkig makende relaties houden, los te laten en echte verbinding met anderen aan te gaan

Mijn naam is Joycet Reinders en ik ben oprichter en eigenaar van Centrum voor Relatieverslaving. Als manager in de gezondheidszorg en als ervaringsdeskundige in een (v)echtscheiding heb ik ondervonden hoe mensen met elkaar verwikkeld kunnen raken in obsessieve en dwangmatige gedragspatronen en hoe veel moeite het kost die te doorbreken. 
Maar ik heb ook gezien en ervaren hoe verbazingwekkend simpel het is de verantwoordelijkheid voor je eigen leven terug te nemen door de overtuigingen die het patroon van jouw leven vormen bloot te leggen. Wat je dat oplevert is, is een leven waarin je niet langer aantrekt wat je niet wilt maar wat je wilt. Gewoon door je overtuigingen en daarmee je gedragspatronen te veranderen. 

Ik heb een krachtig zeer krachtig zelfontwikkelingsprogramma ontwikkeld waarbij jij in 2 weken je leven weer op de rails kunt hebben. 

Neem contact met me op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We kijken of er bij jou sprake is van afhankelijkheid in jouw relatie met anderen en wat jij kunt doen om jouw leven op korte termijn te verbeteren. Je kunt altijd binnen 2 werkdagen bij me terecht. 

Twitter

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"relatieverslavi", avatar_size: 48, count: 20,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"mtweet1" });});

Kennismakingsgesprek

Gezonde relaties zijn onbetaalbaar. Daar leven we voor. En het kan! Het is voor iedereen weggelegd een gezonde en gelukkige relatie te hebben. Ik kan je daarbij helpen!

Neem contact met me op voor informatie of een gratis kennismakingsgesprek.


Gratis kennismakingsgesprek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Naam

Emailadres

Telefoon

loading