Over ons

Centrum voor Relatieverslaving heeft de ambitie een baken van kennis en informatie te zijn in de complexe wereld van relatieverslaving.

Centrum voor Relatieverslaving doet dit door

  1. Voorlichting, informatie en advies te geven aan mensen die vastlopen in hun relaties en willen weten of er sprake is van relatieverslaving.
  2. Behandeling te geven aan mensen bij wie relatieverslaving is vastgesteld door het aanbieden van een krachtig zelfontwikkelingsprogramma.
  3. Bekendheid te geven aan het fenomeen relatieverslaving door het geven van voorlichtingsbijeenkomsten en lezingen en het verspreiden van artikelen/ blogs via onze nieuwsbrief en social media.
  4. Het geven van workshops over relatieverslaving en trainingen communicatie, integriteit en vergeven

Daarmee is Centrum voor Relatieverslaving voorlichtings-, behandel-, kenniscentrum ineen. Onze kernwaarden daarbij zijn empathie, inzet, samenwerken, resultaat!

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je gebruik maken van onze kennis of hulp? Wij staan je graag te woord. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Ga naar contact

Jelka (35 jaar)
Na mijn echtscheiding van een lieve, betrouwbare man, 5 jaar geleden, belandde ik in korte relaties met mannen die emotioneel niet beschikbaar bleken. Zij waren koud en afstandelijk en vertoonden jojo-gedrag (aantrekken en afstoten). Daarna ontmoette ik een leuke, lieve man waar ik na een jaar mee besloot te gaan samenwonen. Echter, na een week verliet deze man me en de geschiedenis herhaalde zich. Ik was absoluut heartbroken en kwam terecht bij Centrum voor Relatieverslaving. Daar lieten zij mij inzien dat ook deze "lieve, leuke man" emotioneel niet beschikbaar was en hetzelfde thema in zich droeg als de mannen daarvoor. Bij Centrum voor Relatieverslaving hielpen ze mij met veel compassie, begrip en deskundigheid over mijn gebroken hart heen en leerde ik herkennen wat WEL een beschikbare man is.

Stuur ons een recensie!

Heb je gebruik gemaakt van één van onze diensten? Ben je daar tevreden over en mogen wij je ervaringen (anoniem) op onze website plaatsen? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier en wij nemen contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook.


Twitter

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"relatieverslavi", avatar_size: 48, count: 20,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"mtweet1" });});

Kennismakingsgesprek

Gezonde relaties zijn onbetaalbaar. Daar leven we voor. En het kan! Het is voor iedereen weggelegd een gezonde en gelukkige relatie te hebben. Ik kan je daarbij helpen!

Neem contact met me op voor informatie of een gratis kennismakingsgesprek.


Gratis kennismakingsgesprek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Naam

Emailadres

Telefoon

loading