Centrum voor Relatieverslaving helpt je de patronen die jou in een ongelukkig makende relatie houden, los te laten. en echte verbinding met anderen aan te gaan

Diepere oorzaken van relatieverslaving zijn vrijwel altijd terug te voeren naar een jeugd waarin ouders onvoldoende steunden en/of emotioneel niet zichtbaar of afwezig waren. Daardoor is er vaak een diepe bindingsangst, hechtingsangst of verlatingsangst ontstaan. Deze angsten heb je ontwikkeld op basis van overtuigingen die jij als kind over jezelf, je leven en je relaties hebt aangenomen. 

Het goede nieuws is dat het enige, dat er dus eigenlijk hoeft te gebeuren, is de overtuigingen bloot te leggen, die het patroon van jouw leven en jouw relaties vormen. Centrum voor Relatieverslaving heeft een krachtig zelfontwikkelingsprogramma ontwikkeld waarmee je in korte tijd zicht krijgt op hoe jouw leven werkt of waarom het níet werkt.  

Het intensieve zelfontwikkelingsprogramma van Centrum voor Relatieverslaving berust op  4 pijlers.

1. Een uitgebreide intake
Op een soms confronterende maar altijd invoelende manier krijg je inzicht in het ontstaan en de dynamiek van je relatieverslaving en de daaruit voortkomende gedragsproblemen. Als je akkoord gaat met het voorgestelde behandelplan kun je meteen aan de slag.

2. Een individueel zelfontwikkelingsprogramma met een vaste coach
Hierin ga je bezig met de traumatische herinneringen die vaak aan je problemen ten grondslag liggen. Je ontdekt de overtuigingen en patronen die hebben geleid tot de situatie waarin je verzeild bent geraakt. Je neemt de volledige zeggenschap over je leven terug en laat de afhankelijkheidspatronen definitief achter je. In de vrije ruimte die dat oplevert ga jij leren hoe je wel aantrekt wat je wilt. Wat je dat oplevert is van onschatbare waarde.

3. De mogelijkheid tot het bijwonen van de dagelijks groepsbijeenkomsten
Centrum voor Relatieverslaving organiseert dagelijks groepsbijeenkomsten die je niet verplicht bent te volgen maar die wel enorm bijdragen aan je herstel. Weten dat je er niet alleen voor staat, is de sleutel tot succes.

4. Nazorg
Bij het beëindigen van het zelfontwikkelingsprogramma bespreek je met je coach welke nazorg de beste is zodat je ook werkelijk in herstel blijft. Je hebt tot 3 maanden na afloop van het zelfontwikkelingsprogramma de mogelijkheid de groepsbijeenkomsten bij te wonen.

Tijdens en tot 3 maanden na beëindiging van je ontwikkeltraject kun je onbeperkt gebruik blijven maken de mogelijkheid te bellen of mailen. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.  Pas als jij je zeker voelt dat jij je leven weer ter hand hebt genomen, stop je met je ontwikkelingstraject.

Tarieven

Het zelfontwikkelingstraject van Centrum voor Relatieverslaving kost €585 exclusief 21% BTW. In dit traject is het volgende inbegrepen

  • Je krijgt een zeer uitgebreide gratis intake. Als je na de intake besluit niet op het aanbod in te gaan, zijn daar geen kosten aan verbonden.
  • Je krijgt een eigen coach toegewezen die je gedurende het hele traject begeleidt
  • Je krijgt 13 individuele sessies van 45 minuten waarin je samen met je coach aan de slag gaat met de beperkende gedragspatronen. Dat is waar je uiteindelijk vanaf wilt.
  • Tijdens en tot 3 maanden na beëindiging van het zelfontwikkelingsprogramma kun je onbeperkt bellen en mailen. Je krijgt binnen 24 uur antwoord.
  • Tijdens en tot 3 maanden na beëindiging van het zelfontwikkelingsprogramma kun je onbeperkt gebruik maken van de groepsbijeenkomsten

Het is niet voor iedereen even vanzelfsprekend een gelukkige, gezonde en gelijkwaardige relatie te hebben en te herkennen. Wanneer je de volgende vier onderdelen in de gaten houdt, blijven je relaties gezond.

Kenmerken van een gezonde relatieWaar je relaties weer een gezonde basis krijgen!Brigitte (56 jaar)
Ik liep helemaal vast in de problemen die ik had met mijn zoon. Ik snapte zijn keuzes niet, raakte in paniek, wilde hem helpen, overtuigen hoe hij het moest doen en voelde me schuldig omdat het allemaal niets hielp. Ik vond mezelf een slechte moeder en ik zocht hulp bij een psychologe. Ze vertelde met een stapje terug te doen, het los te laten en was verbaasd dat ik dat niet kon. Toen kwam ik bij Centrum voor Relatieverslaving terecht en daar begrepen ze meteen de gekmakende dynamiek waarin ik met mijn zoon terecht was gekomen. Mij werd stap voor stap duidelijk dat ik verslavende gedragspatronen met mijn zoon had ontwikkeld en bovenal werd mij duidelijk hoe ik eruit kon komen. Mijn jeugd bleek een belangrijke rol te spelen bij het ontstaan van de problemen met mijn zoon. Er zijn, volgens mij, niet veel hulpverleners die dit probleem (her)kennen en ermee kunnen werken.

Stuur ons een recensie!

Heb je gebruik gemaakt van één van onze diensten? Ben je daar tevreden over en mogen wilt wij je ervaringen (anoniem) op onze website plaatsen? Stuur ons dan  een berichtje via ons contactformulier en wij nemen contact met je op.

Contact

Twitter

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"relatieverslavi", avatar_size: 48, count: 20,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"mtweet1" });});

Kennismakingsgesprek

Gezonde relaties zijn onbetaalbaar. Daar leven we voor. En het kan! Het is voor iedereen weggelegd een gezonde en gelukkige relatie te hebben. Ik kan je daarbij helpen!

Neem contact met me op voor informatie of een gratis kennismakingsgesprek.


Gratis kennismakingsgesprek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Naam

Emailadres

Telefoon

loading