Wil jij in 2 weken uit de afhankelijkheidspatronen in je relatie? Het kan! 

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend gezonde en gelijkwaardige relaties met anderen aan te gaan. De gevolgen kunnen groot zijn.

Een relatieverslaving ontstaat geleidelijk. Het begint met het gevoel dat er iets niet klopt in de relatie. Er wordt niet tegemoet gekomen aan je behoeften en je begint pijn en frustratie te ervaren. In plaats van met de relatie te stoppen worden je emoties beheerst door de vraag hoe je de relatie kunt veranderen in een gezonde en gelijkwaardige relatie. Je gaat steeds meer moeite doen om jezelf en je partner te veranderen. Dit leidt tot obsessieve en dwangmatige gedragspatronen die de wederzijdse afhankelijkheid versterken. En daarmee is de cirkel rond want je bent ook niet meer in staat je los te maken uit de relatie waarin de omgang met de partner zich kenmerkt door respectloosheid, liefdeloosheid en lichamelijk of emotioneel geweld. De paniek, angst, wanhoop en eenzaamheid,  die ontstaan, alleen al bij het idee de relatie te moeten verbreken, is enorm en extreem pijnlijk. 

Relatieverslaving is er in vele gradaties en kent vele uitingsvormen. In alle gevallen geldt één ding. Relatieverslaving is, net als iedere verslaving, chronisch, progressief en fataal. Relatieverslaving kan heftiger vormen aannemen dan welke andere verslaving ook. Relatieverslaving  heeft  invloed op alle levensterreinen en leidt onverminderd tot een enorm verlies aan gezondheid en welzijn. Het tast uiteindelijk alle voegen van je bestaan aan. Wie aan relatieverslaving lijdt, heeft hulp nodig.

Centrum voor Relatieverslaving kan je daarbij helpen. In 2 weken tijd kun jij je leven weer op orde krijgen.

Twitter

 $(function(){ $(".tweet").tweet({ join_text: "auto", username:"relatieverslavi", avatar_size: 48, count: 20,auto_join_text_default: "",auto_join_text_ed: "", auto_join_text_ing: "", auto_join_text_reply: "", auto_join_text_url: "",loading_text: "loading tweets...",divId:"mtweet1" });});

Kennismakingsgesprek

Gezonde relaties zijn onbetaalbaar. Daar leven we voor. En het kan! Het is voor iedereen weggelegd een gezonde en gelukkige relatie te hebben. Ik kan je daarbij helpen!

Neem contact met me op voor informatie of een gratis kennismakingsgesprek.


Gratis kennismakingsgesprek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Naam

Emailadres

Telefoon

loading